Laatste Berichten

Vlaardingen – Fontijne

In 2016 leverde Rodeca haar transparante bouwelementen voor de shedkappen van het magazijn van Fontijne in Vlaardingen. Voor het project werd in totaal ruim 400m2 aan PC 2540-4 helder panelen gebruikt. Het project is een goed voorbeeld van een onderhoud en renovatieproject van Rodeca. De polycarbonaat platen vormen hier een zeer geschikt en betaalbaar alternatief voor de oorspronkelijke glaskappen van het gebouw.

Renesse – Wijde Blick

In 2013 leverde Rodeca transparante bouwelementen voor het dak van het zwembad op camping de Wijde Blick in Renesse.  Het ontwerp van het project was in handen van IDNA. Uitgangspunt was dat het binnenzwembad op warme dagen eenvoudig transformeerbaar moest zijn tot buitenzwembad. Deze doelstelling werd uitgevoerd door middel van een constructie bestaande uit een gelamineerd houten skelet waarop een sterk isolerend dak werd geplaatst van onze transparante bouwelementen type PC 2550-10 helder.

De Wijde Blick is door de ANWB en de Duitse zusterclub ADAC uitgeroepen tot ‘best camping’ van Zeeland. Het zwembad leverde een belangrijke bedrage bij het binnenslepen van deze erkening.

Ventilatievoorzieningen

Shedramen en tuimelramen zijn integraal onderdeel van het Rodeca systeem. Bij de praktische
toepassing van de Rodeca panelen komt het regelmatig voor dat er voorzien moet worden in doorvoeren.
De weinige details binnen het Rodeca concept maken het noodzakelijk dat ieder detail een goede bijdrage levert
aan de totale esthetische beleving.

40 mm

50 mm

60 mm

MFP